Πόλο

Βλάχος: «Καλύτεροι στις λεπτομέρειες οι Ιταλοί - Πάμε για το μετάλλιο να ηρεμήσουμε»

Δηλώσεις μετά τη λήξη του ημιτελικού με την Ιταλία έκανε ο προπονητής της Εθνικής μας, Θοδωρής Βλάχος, τονίζοντας πως οι αντίπαλοί μας ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες της αναμέτρησης.

Στις λεπτομέρειες που στοίχησαν στην Εθνική μας ομάδα την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου, στάθηκε μετά τη λήξη του ημιτελικού με την Ιταλία ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Αναφέρθηκε στην ανερώτητα των αντιπάλων μας, στις πολλές αποβολές που είδαμε στον αγώνα, αλλά και στον επερχόμενο μικρό τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής:

«Ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε πολύ να μείνουμε στο ματς γιατί αρχίσαμε με ένα εις βάρος μας 3-1. Αντιδράσαμε με καλές άμυνες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στον παραπάνω. Είχαμε δύο με τρία σουτ που δεν ήταν καλά και μία αδράνεια στην άμυνα, στο τελευταίο γκολ μας στοίχησε».

«Τα παιδιά προσπάθησαν ωστόσο πολύ. Δεν είναι εύκολος ένας ημιτελικός και απέναντι στην Ιταλία που κάνει μεγάλες εμφανίσεις. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από την εμφάνισή τους. Κυνηγήσαμε ως το τέλος την ισοπαλία και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να το πετύχουμε. Στις λεπτομέρειες ήταν καλύτεροι οι Ιταλοί».

Για τις πολλές αποβολές: «Το περιμέναμε αυτό. Αυτό όμως που μετρά είναι ότι δεχτήκαμε τέρματα από αδράνεια και στις λεπτομέρειες χάσαμε το ματς».

Για τον μικρό τελικό: «Έτσι κι αλλιώς, το μεθαυριανό θα είναι τελικός. Θα παίξουμε σαν να είναι ο μεγάλος τελικός. Θα είναι επιτυχία για μας να πάρουμε το μετάλλιο με μια καλή εμφάνιση, για να ηρεμήσουμε και να πάμε παρακάτω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x