Πόλο

Βλάχος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Είμαστε σκασμένοι, από δικά μας λάθη χάσαμε τον ημιτελικό»

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Θοδωρής Βλάχος, λίγο μετά την ήττα από την Ιταλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βουδαπέστης!

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM και τον Γιώργο Θαναηλάκη, μίλησε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής εξέφρασε την απογοήτευσή του με τον τρόπο που ήρθε η ήττα, τονίζοντας πως: «Είμαστε σκασμένοι, από δικά μας λάθη χάσαμε τον ημιτελικό. Δεν χάσαμε από την αλλαγή τερματοφύλακα, δεν πήγε άσχημα ο Παναγιώτης (σ.σ. Τζωρτζάτος). Δύο-τρία πολύ κακά τελειώματα στον παίκτη παραπάνω και δύο γκολ φθηνά στο τέλος, ήταν τραγικά λάθη και μα στοίχισαν, σε έναν ημιτελικό που πήγαινε γκολ-γκολ».

«Κυνηγούσαμε στο τέλος, γιατί δεχθήκαμε φθηνά γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες μας και μπορούσαμε να κερδίσουμε, αλλά οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι. Πιο έμπειροι από εμάς σε τέτοια παιχνίδια. Χάσαμε την πρόκριση και είμαστε στεναχωρημένοι γιατί έχουμε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη. Ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι μεγάλη υπόθεση. Θα είναι μια δικαίωση για εμάς. Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό όλων και διεκδικούμε πάντα την κορυφή».

Όσον αφορά τη διαιτησία, είπε: «Δεν θέλω να πω για τους διαιτητές. Στο τέλος δεν μας δόθηκε πέναλτι, δεν το είδαν οι διαιτητές. Δεν υπάρχει όμως θέμα με τους διαιτητές. Δεν ήμασταν εμείς προσεκτικοί. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας», ενώ για τα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιτελικού και τον επερχόμενο μικρό τελικό, ανέφερε:

«Αν η πάσα του Γενηδουνιά ήταν λίγο πιο χαμηλή, θα στέλναμε το ματς στα πέναλτι. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να καταλάβουμε πόσο σημαντικό είναι το μεθαυριανό παιχνίδι. Πολύ καλοί και οι δύο πιθανοί μας αντίπαλοι, ελπίζω να χαμογελάμε στο τέλος».

Αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Θοδωρής Βλάχος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x