Πόλο

Βλάχος: «Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κροατία»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας, Θοδωρής Βλάχος, μετά τη νίκη με 15-10 επί της Ολλανδίας και ενόψει του προημιτελικού με την Κροατία.

Δηλώσεις μετά τη νίκη της Εθνικής μας κόντρα στην Ολλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο, έκανε ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής στάθηκε στο ότι η ομάδα του θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη και πιο προσεκτική αμυντικά, έτσι ώστε να κρατήσει χαμηλά το σκορ και να έχει περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη νίκη στον επερχόμενο προημιτελικό κόντρα στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής μας:

«Δεν υπολογίζαμε ότι θα παίζαμε σήμερα, από την πρώτη νίκη που κάναμε με την Ουγγαρία θεωρήσαμε ότι θα είμαστε τουλάχιστον στη δεύτερη θέση, αλλά αυτά που γίναν την τελευταία αγωνιστική μας αναγκάσανε να παίξουμε ένα παιχνίδι ακόμη και μάλιστα μια μέρα πριν από τον μεγάλο προημιτελικό. Παίξαμε τόσο όσο για να κερδίσουμε, γίνανε λάθη, είχαμε και καλά διαστήματα. Το ζητούμενο ήταν η νίκη, να μην τραυματιστεί κανέναν. Τελικά είχαμε μία απώλεια, δεν κατάλαβα γιατί αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Δερβίσης... Τέλος πάντων, δεν ήμουν κοντά, πρέπει να μάθω και από τις δύο πλευρές τι έγινε. Τώρα έχουμε αύριο ένα παιχνίδι νοκ-άουτ για την τετράδα».

Για το τι πρέπει να διορθώσει η Εθνική για να είναι έτοιμη για την Κροατία: «Δεν περιμένουμε σε 24 ώρες να διορθώσουμε πράγματα. Ή είμαστε έτοιμοι ή δεν είμαστε. Είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι, η βαρύτητα του αντιπάλου είναι πολύ διαφορετική από το σημερινό και από το προηγούμενο με τη Γεωργία. Πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι, πιο έτοιμοι και πιο προσεκτικοί στην άμυνα κυρίως και με λίγη τύχη να κερδίσουμε».

Για το πού μπορεί να κριθεί ο προημιτελικός με την γηπεδούχο Κροατία: «Ο κόσμος δεν βάζει γκολ, μερικές φορές φέρνει και πίεση στους γηπεδούχους. Εμείς πρέπει να μείνουμε πολύ ψύχραιμοι και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Αν κρατήσουμε χαμηλά το σκορ έχουμε πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αν όμως φάμε εύκολα γκολ και αβίαστα, νομίζω ότι τότε η άλλη ομάδα θα υπερέχει ψυχολογικά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x