Πόλο

Για το απόλυτο θαύμα στο Champions League απόψε η Βουλιαγμένη!

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε με… θαύμα την παρουσία της στο Final 8 του Champions League και θέλει να κάνει ένα ακόμα, απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο.

Έκανε την πρώτη έκπληξη και κυνηγάει μία ακόμα, για να κάνει το απόλυτο θαύμα η Βουλιαγμένη, που θα αντιμετωπίσει σήμερα την Προ Ρέκο στα ημιτελικά του Final 8 του Champions League που διεξάγεται στο Βελιγράδι.

Η ομάδα του Βουγιασίνοβιτς μπήκε στην τελική φάση της σπουδαίας διοργάνωσης ως τέταρτη του ομίλου της. Πέταξε, όμως, από πάνω της τον τίτλο του αουτσάιντερ επικρατώντας 11-10 της κορυφαίας του άλλου ομίλου, Μπρέσια και έδειξε ικανή για όλα. Έτσι στην πρώτη της παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης κατόρθωσε τη μεγαλύτερη, ίσως, έκπληξη στην πρόσφατη ιστορία του θεσμού.



Κάτι αντίστοιχο θα κυνηγήσει και σήμερα απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο. Το πρώτο σπριντ θα γίνει στις 21:00, με την ελληνική ομάδα να αντιμετωπίζει το… θηρίο του ευρωπαϊκού πόλο.

Η ιταλική ομάδα προκρίθηκε στον τελικό με νίκη επί της Φερεντσβαρόσι με8-4, δείχνοντας κυρίως την τρομερή αμυντική της κλάση και ψάχνει την πρόκριση στον τελικό για να διεκδικήσει το δέκατο Champions League της ιστορίας της.



Στις 16:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Γιουγκ στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν με 13-11 απέναντι στην οικοδέσποινα Νόβι Μπέογκραντ, ενώ η Γιούγκ έχασε με 11-9 από την Μπαρτσελονέτα.



Οι Καταλανοί και η Νόβι θα αναμετρηθούν στις 18:00 στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της ημέρας:
16:30 Γιουγκ-Ολυμπιακός (θέσεις 5-8)
18:00 Μπαρτσελονέτα-Νόβι Μπέογκραντ (α’ ημιτελικός)
19:30 Μπρέσια-Φερεντσβαρόσι (θέσεις 5-8)
21:00 Βουλιαγμένη-Προ Ρέκο (β’ ημιτελικός)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x