Πόλο

Ξέσπασε στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και στοχεύει στην 5η θέση ο Ολυμπιακός

Μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από την Νόβι Μπέογκραντ, ο Ολυμπιακός διέλυσε με 14-5 τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και περιμένει Μπρέσια ή Φερεντσβάρος για τη μάχη της 5ης θέσης.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ματς με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι», μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό τους από το final-4 και τη Νόβι Μπέογκραντ, ξέσπασαν πάνω στην κροατική ομάδα επικρατώντας με το εμφατικό 14-5.

Κάπως έτσι, οι Πειραιώτες μετά την ευρεία νίκη τους θα κοντραριστούν με μία εκ των Μπρέσια ή Φερεντσβάρος για τη μάχη της 5ης θέσης.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το ματς, βρέθηκε να προηγείται με 4-0 και είχε σύμμαχο τόσο την τύχη (σσ. 3 δοκάρια οι αντίπαλοι) όσο και την εξαιρετική του άμυνα. Με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν ανάλογο οκτάλεπτο στη συνέχεια, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 7-1.

Η ομάδα του Μιλάνοβιτς συνέχισε με το πόδι στο γκάζι, δείχνοντας εμφανή διάθεση να ξεσπάσει πάνω στον αντίπαλό της και το φινάλε του τρίτου οκταλέπτου την βρήκε στο 11-1, με το τελευταίο οκτάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και να μας δίνει απλώς το τελικό αποτέλεσμα (14-5).


Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-3, 0-4, 4-3

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπετσακ): Πόπαντιτς (8/19 - 42,1%), Μπουρντχέλεζ, Μοζάρα, Ζβόνο, Γιόκοβιτς 1, Βουκόγιεβιτς 1, Μπίλιακα, Λάζιτς, Πρίκοτσα 2, Κάκαρης 1, Γκργκούρεβιτς, Ζούβελα, Γιούρισιτς (3/6 - 50%).

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (11/16 - 68,8%), Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου 2, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x