Πόλο

Δερβίσης στο sport-fm.gr: «Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού - Αήττητοι μέχρι το φινάλε»

Ο Γιώργος Δερβίσης σήκωσε με τον Ολυμπιακό το 23ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» και μίλησε στο sport-fm.gr για αυτή την επιτυχία, τον κόσμο αλλά και το υπόλοιπο της σεζόν.

Μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό που έγινε θρίλερ στο φινάλε, ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ψυχωμένης Βουλιαγμένης και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας στο Final Four της Λάρισας, το 23ο συνολικά σε 30 τελικούς που έχει συμμετάσχει και φυσικά τον διατηρούν στην κορυφή!

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας των «ερυθρολεύκων» τα τελευταία χρόνια αποτελεί και ο Γιώργος Δερβίσης, με τον 27χρονο διεθνή Έλληνα πολίστα να μιλά στο sport-fm.gr για τη νέα μεγάλη επιτυχία των Πειραιωτών, αναφέρθηκε στον κόσμο που στήριξε αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε ότι οι νταμπλούχοι στοχεύουν στο αήττητο από εδώ και πέρα.

«Ήταν ωραία διοργάνωση εδώ στη Λάρισα και φυσικά ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον κόσμο που ήρθε από την πόλη που ήρθε να παρακολουθήσει από κοντά το άθλημα, αλλά και τους δικούς μας ανθρώπους που ήρθαν από την Αθήνα, έκαναν τόσα χιλιόμετρα και μας στήριξαν.

Όσον αφορά το ματς, δείξαμε από την αρχή με τον ρυθμό μας και την άμυνα ότι μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το Κύπελλο. Τεσσερισήμισι λεπτά πριν το φινάλε ήρθε η αποβολή του Γεννηδουνιά, ήταν μια ειδική συνθήκη, όμως καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και πετύχαμε το στόχο μας. Θέλουμε από εδώ και πέρα να έχουμε ένα καλό πρόσωπο για να κερδίσουμε όλα τα ματς και φυσικά να πάρουμε το πρωτάθλημα»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x