Πόλο

Καμμένου: «Έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα - Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία και θα παλέψουμε για μια θέση στον τελικό»

Οι δηλώσεις της Αλεξίας Καμμένου μετά την σπουδαία πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου.

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών ήταν εκπληκτική για μια ακόμη φορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Ντόχα και μετά από σπουδαία εμφάνιση νίκησε 14-12 την Ιταλία παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού μετά από 13 χρόνια.

Μετά το τέλος του ματς η προπονήτρια της Εθνικής μας, Αλεξία Καμμένου, εξέφρασε τη χαρά της για τη μεγάλη νίκη, τόνισε ότι οι παίκτριες της δεν έχουν πιάσει ακόμα το ανώτατο επίπεδο που επιθυμούν, ενώ χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Αλεξία Καμμένου στην ΕΡΤ:


Για το ματς: «Κάπως έτσι είναι. Είμαστε καλύτερη ομάδα. Ήμασταν απίστευτοι στην επίθεση. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Θα διορθώσουμε κάποια πράγματα και θα παλέψουμε για μια θέση στον μεγάλο τελικό".

Τεχνικά πρέπει να κοιτάξουμε και θέματα τακτικής στο παιχνίδι. Έχουμε θέματα να μελετήσουμε. Είναι σημαντικό ότι περάσαμε στην τετράδα μετά από πολλά χρόνια.»



Για το ότι αυτή η ομάδα αποτελεί το ξόρκι του συγκεκριμένου τμήματος: «Είναι καλές αθλήτριες. Έχω μεγάλη πίστη σε αυτές, έχουν δείξει ένα κομμάτι, πιστεύω ότι έχουν περιθώρια βελτίωσης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x