Πόλο

Έχασε από τις ΗΠΑ και φεύγει για Παγκόσμιο η Εθνική πόλο γυναικών

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 10-14 από τις ΗΠΑ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο της φιλικό πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, αλλά έδειξε έτοιμη για τη διοργάνωση.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 10-14 από τις πανίσχυρες ΗΠΑ στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο της φιλικό πριν τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα, το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή, κι έδειξε έτοιμη για την παρουσία της στην πρωτεύουσα του Κατάρ.

Οι ΗΠΑ προηγήθηκαν 4-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, αλλά η Εθνική στο δεύτερο μείωσε σε 4-3 και 5-4. Η Ασημάκη ήταν αυτή που ισοφάρισε 6-6 στην ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου.

Ντέρμπι και στο τρίτο οκτάλεπτο, με τις Ξενάκη (7-7) και Νίνου (8-8) να ισοφαρίζουν. Οι ΗΠΑ ξαναβρήκαν ρυθμό κι έφτασαν στο επιμέρους σκορ 6-3 στην τέταρτη περίοδο.

Η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε στη θέση της φουνταριστού κατά διαστήματα τις Ξενάκη, Μυριοκεφαλιτάκη κι Ασημάκη και δοκίμασε πολλά σχήματα σε άμυνα κι επίθεση.


Τα οκτάλεπτα: 1-4, 5-2, 3-6, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καρύτσα, Ελληνιάδη, Τριχά 1, Διαμαντοπούλου

ΗΠΑ (Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 3, Πρέντις 1, Φατάλ 1, Φλιν 1, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νούεσουλ 2, Ρέμερ 2, Βέμπερ, Άουσμους 1, Λόνγκαν, Σέκουλιτς, Μαμολίτο 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x