Πόλο

Στον τελικό του ευρωπαϊκού Κ17 η Εθνική Εφήβων, λύγισε στα πέναλτι την Ισπανία!

Η Εθνική Εφήβων νίκησε με 14-13 στα πέναλτι την Ισπανία και προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού Κ17, εξασφαλίζοντας φυισικά το μετάλλιο!

Ακόμη μία μεγάλη στιγμή για το ελληνικό πόλο!

Η Εθνική Εφήβων λύγισε με 14-13 στα πέναλτι την Ισπανία στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ17, και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας μάλιστα ένα μετάλλιο!

Η Εθνική παραλίγο να «αυτοκτονήσει», αφού προηγήθηκε με 8-5 προς το τέλος του αγώνα όμως βρέθηκε να χάνει με 8-9. Ο Λυκούδης μετά από υπερπροσπάθεια κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι, όπου οι Ισπανοί είχαν ένα δοκάρι κι οι Έλληνες έκαναν το 5/5.

Στον τελικό που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα (14/8, 20:30), η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, που προκρίθηκε εις βάρος της Ουγγαρίας, για το χρυσό μετάλλιο.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 0-1, 2-0, 2-4, (5-4 πεν.)

Ελλάδα: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 4, Κόκκινος 1, Καρατζάς 1, Καπράγκος 1, Λασκαρίδης, Ζερβουδάκης 1, Χωματάς, Μητράκης, Σιαμάς 1, Μπελέσης, Μαραγκουδάκης, Κρατημένος

Ισπανία: Ντίας Γκαρσία, Φέγκες 2, Νούνιες 2, Γκαρίδο 2, Ούις, Πόρκαρ 1, Λαπούρ, Κουέστα, Κορμπέλα, Σάλες 1, Μορένο 1, Εστέπα, Πράδας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x