Πόλο

Σίφουνας η Ελλάδα, ξέσπασε στην Μάλτα!

Η Εθνική πόλο ανδρών έκανε επίδειξη δύναμης μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας, διαλύοντας με σκορ 25-6 τη Μάλτα στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά την ισοπαλία με τη Γαλλία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών ξέσπασε στη Μάλτα με σκορ 25-6.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σκόραρε ακατάπαυστα, κυνηγώντας μεγάλο σκορ που μπορεί να της δώσει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους του τους παίκτες, με τους δέκα από τους 13 να σκοράρουν -πλην του Δερβίση και των δύο τερματοφυλάκων, Τζορτζάτου και Λιμαράκη.

Πρώτος σκόρερ για την γαλανόλευκη ήταν ο Αργυρόπουλος, με επτά τέρματα και ακολούθησε ο Γεννηδουνιάς με πέντε.

Η Ελλάδα μπήκε γκαζωμένη στο παιχνίδι και προηγήθηκε 6-0, πριν η Μάλτα πετύχει το πρώτο της τέρμα. Στη συνέχεια έτρεξε νέο σερί τεσσάρων τερμάτων για το 10-1, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται σε 14-3. Με νέο σερί η Ελλάδα έκανε το 18-3. Ο... καταιγισμός των γκολ συνεχίστηκε και στο τέταρτο οκτάλεπτο, για το τελικό 25-6.

Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα είναι η Κροατία, στο ματς που θα κρίνει την κορυφή του ομίλου την Παρασκευή (2/9) στις 21:30.

Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-2, 4-1, 7-2.

Ελλάδα (Βλάχος): Τζορτζάτος, Γεννηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 2, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος 7, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αλαφραγκής 1, Κοπελιάδης 1, Κάκαρης 1, Σολανάκης 1, Βλαχόπουλος 3, Λιμαράκης.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x