Πόλο

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην ανώτερη Ολλανδία η Εθνική Γυναικών

Μπορεί να πάλεψε για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως η Εθνική Γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στην ανώτερη Ολλανδία, γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα (8-13) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Εθνική Γυναικών στο πόλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ καθώς ηττήθηκε σε 13-8 από την Ολλανδία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δε κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στις «οράνιε» του Ευάγγελου Δουδέση.

Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι ειδικά στην άμυνα, ωστόσο η συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετική. Οι Ολλανδέζες βρήκαν πολλές λύσεις όμως στην επίθεση στη συνέχεια, δυσκολεύοντας ταυτόχρονα τις Ελληνίδες παίκτριες να βρουν σκορ, καταφέρνοντας σιγά σιγά να «χτίσουν» διαφορά. Αυτό που ουσιαστικά έκρινε το ματς ήταν 3-0 επιμέρους σκορ του τελευταίου οκταλέπτου, το οποίο δεν επέτρεψε στην Ελλάδα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.



Πρώτες σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Λόλα Μουλχάουζεν και η Μπριζίτ Σλίκινγκ με 3 τέρματα. Επόμενη παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας είναι με την Γερμανία στην 1η Σεπτεμβρίου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-5, 3-4, 0-3

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη, Σάντα, Μ. Πλευρίτου 2, Ξενάκη 2, Νίνου 2, Πάτρα, Σιούτη, Β. Πλευρίτου 2, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Ευάγγελος Δουδέσης): Άαρτς, Γουλβς, Σλίκινγκ 3, Βαν ντερ Σλοτ, Κέινινγκ 1, Βαν ντε Κράατς 2, Ρόχε 1, Σέβενιχ 1, Γιούστρα 1, Κούλχαας 1, Μουλχούιζεν 3, Τεν Μπρόεκ, Βαν ντε Ντομπελστάιν.

Διαιτητές: Καμπάνας (Ισπανία), Μαργκέτα (Σλοβενία).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x