Πόλο

Φιλίποβιτς: «Τα 7 γκολ που δεχτήκαμε είναι πολλά»

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς, που ήταν MVP στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στην άμυνα.

Την άποψη ότι η άμυνα του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε εξέφρασε ο Φιλίπ Φιλίποβιτς, μετά την άνετη νίκη των ερυθρόλευκων επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ίσως η αρχή να μην ήταν όπως την περιμέναμε. Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ειδικά στην άμυνα γιατί τα 7 γκολ που δεχτήκαμε από τον Απόλλωνα θεωρώ ότι είναι πάρα πολλά σε αυτό το σημείο της χρονιάς. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και μάλιστα έχει την πολυτέλεια να έχει δύο εξαιρετικούς γκολκίπερ και κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Ελλάδος και γι’ αυτό πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα», ανέφερε αρχικά στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Είμαι αισιόδοξος ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και θα δεχτούμε λιγότερα γκολ».

Όσο για την προσωπική του εμφάνιση (ήταν MVP πετυχαίνοντας έξι τέρματα), σχολίασε: «Δεν το σκέφτομαι ποτέ στο παιχνίδι, δουλεύω με την ομάδα και κάθε γκολ δεν είναι δικό μου, αλλά αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας. Είμαι χαρούμενος που έχω τέτοιους συμπαίκτες και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα φέτος, αλλά ας μην βιαζόμαστε ακόμα είμαστε στην αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x