Πόλο

Ο Φιλίποβιτς καθάρισε τον Απόλλωνα και ο Ολυμπιακός έκανε το «2Χ2»

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Απόλλωνα Σμύρνης με 16-7 στο εξ αναβολής ματς της Α1 πόλο ανδρών.

Επιβλητική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Ολυμπιακός με σκορ 16-7 στο εξ αναβολής ματς για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, ελέγχοντας το ματς σε όλη τη διάρκεια και πήραν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς. Ο Απόλλων, από την άλλη, προσπάθησε να πνίξει την απογοήτευση που άφησε ο άδικο αποκλεισμός από τα προκριματικά του Champions League, γνώρισε την πρώτη ήττα εντός συνόρων για φέτος.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Φίλιπ Φιλίποβιτς που πέτυχε έξι τέρματα, ενώ τρία συμπλήρωσε ο Φουντούλης και δύο ο Γεννηδουνιάς.

Για την Ελαφρά Ταξιαρχία ξεχώρισε ο Γούνας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-2, 3-0, 4-2
Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γεννηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 6, Σύρμας, Γκίλλας 1.
Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροβ 1, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x