Πόλο

Φουντούλης: «Άξιζε τη νίκη η Νόβι, η αναποτελεσματικότητα στον παίκτη παραπάνω έκρινε το αποτέλεσμα»

Όσα δήλωσε ο παίκτης του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νόβι Μπέογκραντ στο Final 8 του Champions League.

Δηλώσεις μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Νόβι Μπέογκραντ για το Final 8 του φετινού Champions League, έκανε ο Γιάννης Φουντούλης.

Αρχικά τόνισε ότι οι Σέρβοι άξιζαν τη νίκη, στάθηκε στα σημεία που κόστισαν στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στην «επόμενη μέρα» των «ερυθρόλευκων».



Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φουντούλης:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η Νόβι μπήκε πιο δυνατά από εμάς, με εμάς να κυνηγάμε συνεχώς στο σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο και όλοι περιμέναμε ότι θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Δεν ήμασταν όσο συμπαγείς θα θέλαμε στην άμυνά μας, ενώ η αναποτελεσματικότητα στον παίκτη παραπάνω ήταν που έκρινε και το αποτέλεσμα. Μετά από κάποιο σημείο και έπειτα αρχίσαμε να λειτουργούμε πιο ατομικό από ότι έπρεπε. Είχαμε συνεχόμενες χαμένες επιθέσεις και είχαμε πίεση. Είναι μια ήττα από μια πάρα πολύ καλή ομάδα που σήμερα άξιζε να νικήσει».

Για την επόμενη μέρα: «Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, αλλά δεν υπάρχει στο μυαλό μας να σταματήσουμε την προσπάθεια. Θα προσπαθήσαμε στα επόμενα παιχνίδια να καταφέρουμε ότι μπορούμε. Θέλαμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, αλλά δεν είναι η στιγμή για να καταρρεύσουμε. Από εκεί και έπειτα θα δούμε τη συνέχεια και θα κρίνουν οι άνθρωποι του συλλόγου τι πρέπει να γίνει για να συνεχίσουμε και να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουμε».

Για την απουσία του Κολόμβου: «Η θέση του φουνταριστού είναι κομβική. Η απουσία είναι μεγάλη απώλεια, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί λείπει εδώ και καιρό. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x