Πόλο

«Η Βουλιαγμένη έφτιαξε το πρόγραμμα του ομίλου στα μέτρα της»

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Τετάρτη η Ακουακιάρα, η οποία συμμετέχει στον Α’ Όμιλο του Γιούρο Καπ, τον οποίο διοργανώνει η Βουλιαγμένη.

Οι 13 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή τις ιταλικής ομάδας είναι οι εξής: Καπράνι, Λαμόλια, Πέρεζ, Ρόσι, Πάσκβαλιν, Γκαλέτα, Πέτκοβιτς, Λαντσόνι, Μαρτσιάλι, Λουόγνο, Βαλεντίνο, Ασταρίτα και Τζίτο.

Στο στρατόπεδο της ιταλικής ομάδας είναι ενοχλημένοι με το γεγονός ότι Α’ Όμιλος είναι ο μόνος που περιλαμβάνει δύο ομάδες, οι οποίες αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Επίσης, στην Ακουακιάρα δεν άρεσε το γεγονός ότι αγωνίζονται τις πρώτες τρεις αγωνιστικές με τα τρία άλλα φαβορί του ομίλου, δηλαδή τη Γιάντραν, τη Σίντεζ Καζάν και τη Βουλιαγμένη, ενώ τα εύκολα παιχνίδια τα έχουν το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής, με Ουτρέχτη και Έσλινγκεν.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Πάολο Ντε Κρεσκέντσο, μιλώντας σε ιταλική ιστοσελίδα έφερε στην επιφάνεια ένα θέμα που ναι μεν ήταν γνωστό, αλλά δεν είχε γραφτεί για λόγους ευθιξίας. Δηλαδή, ότι η οικοδέσποινα ομάδα πάντα φτιάχνει το πρόγραμμα όπως θέλει, συνεπώς το ίδιο έκανε και η ελληνική ομάδα.

«Ακόμη και το πρόγραμμα μας τιμωρεί. Θα παίξουμε τρία σημαντικά ματς σε 48 ώρες. Το πρόγραμμα το φτιάχνει πάντα η οικοδέσποινα και είναι λογικό να φέρνεις τα πράγματα στα μέτρα σου και όπως τα επιθυμείς».

Στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης θα γίνει γνωστή η οριστική έδρα των αγώνων. Με τον Λαιμό και τη Ν.Σμύρνη να είναι επιλογές.

Πηγή: Waterpololive.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x