Πόλο

Καμμένου: «Στόχος η τετράδα, θέλουμε να μας υπολογίζουν όλοι»

Tι δήλωσε η Αλεξία Καμμένου για τη νίκη της Εθνικής πόλο Γυναικών επί της Γαλλίας (11-6) στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου.

Ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Αλεξία Καμμένου, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, με το 11-6 επί της Γαλλίας.

«Η πρεμιέρα πάντα θέλει προσοχή. Είχαμε υπομονή και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα και αυτό είναι φανερό, οπότε είμαι ευχαριστημένη από την εικόνα μας στην πρεμιέρα, και από αυτό που έδειξαν τα κορίτσια σήμερα. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού, όπως στον παραπάνω που βιαστήκαμε κάποιες φορές, αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά. Είναι Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε καλά και να δείξουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια», υπογράμμισε αρχικά η Καμμένου και συνέχισε:

«Έχουμε έρθει εδώ προσηλωμένες στο στόχο μας, που είναι να περάσουμε στην τετράδα. Ναι, μπορεί να μην έχουμε το άγχος της πρόκρισης (σ.σ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες), αλλά έχουμε το βάρος του να θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που μας υπολογίζουν όλοι και να είμαστε στα μετάλλια σε όλες τις διοργανώσεις», πρόσθεσε.

Κλείνοντας τις δηλώσεις της, η ομοσπονδιακή τεχνικός είπε ότι «σήμερα, επειδή είναι παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου, τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε σε όλους τους ανθρώπους που μάχονται και είναι ό,τι λιγότερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτόν τον αγώνα που δίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x