Πόλο

Ξανά μαζί στα πλέι οφ

Στα πλέι οφ θα λύσουν τους λογαριασμούς τους οριστικά η Βουλιαγμένη με τον Υδραιϊκό, καθώς η ομάδα του Τεό Λοράντου επιβλήθηκε 7-4 των νησιωτών και κατέλαβε την τρίτη θέση.

Μία πρώτη γεύση από τα παιχνίδια μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Υδραϊκού για την πρώτη φάση των πλέι οφ πήραν οι φίλοι του πόλο. Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 7-4 στην τελευταία αγωνιστική για την Α1 και εξασφάλισε την τρίτη θέση.

Η Βουλιαγμένη ξεκίνησε καλά το ματς, όντας μπροστά στο σκορ με 2-1, αλλά βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 3-2. Ο Υδραϊκός κράτησε μέχρι την τρίτη περίοδο, αλλά στο τέλος οι «οικοδεσπότες» ήταν σαρωτικοί και με ένα επιμέρους σκορ 4-0 πήραν τη νίκη με 7-4

Έτσι, έφτασε στους 49 βαθμούς και θα αντιμετωπίσει τους σημερινούς αντιπάλους τους με πλεονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 1-1, 4-0

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Χρυσοσπάθης 2, Καπότσης 2, Τίγκας Δ. 2, Γούβης 1
Υδραϊκός (Μαυρωτάς): Στελλάτος 2, Εμμανουηλίδης Ι. 1, Γκιάλης 1

inner

Τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής έκανε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες επιβλήθηκαν 10-9 του Παναθηναϊκού εκτός έδρας, όμως δεν θα αποφύγουν την προτελευταία και 11η θέση της βαθμολογίας. Έτσι, θα τεθούν αντιμέτωποι με το Παλαιό Φάληρο στη πρώτη φάση των πλέι άουτ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την τέταρτη θέση και θα βρει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέταρτο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκαν με 8-5. Όμως ο Πανιώνιος αντέδρασε και ισοφάρισε σε 9-9, ενώ ο Θωμάκος σημείωσε το νικητήριο γκολ έξι δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-3, 2-2, 2-5

Παναθηναϊκός (Λούδης): Καλογεράκος 2, Δερμιτζάκης 2, Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 1, Κόχειλας Ν. 1, Χαραλαμπόπουλος 1
Πανιώνιος (Βάσσος): Θωμάκος 3, Φώσκολος 2, Λύκαρης 2, Κοκκάλας 1, Δανούρδης 1, Καρακάσης 1

inner

Στο πλέον αδιάφορο ματς της ημέρας ο ΑΝΟΓ επικράτησε του ΝΟ Καλαμίου με 6-5. Οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο σήμερα, αφού είχαν μείνει πίσω στη μάχη για τα πλέι οφ, ενώ είχαν απομακρυνθεί αρκετά από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Α1.

Ωστόσο, η εξέλιξη του αγώνα ήταν συγκολοντιστική. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ με 4--1 στο ημίχρονο και έδειξαν πως θα αποδράσουν με το «διπλό» από τη Γλυφάδα. Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη δεν τα παράτησαν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και κατόρθωσαν να φέρουν στα ίσα τις δύο ομάδες ισοφαρίζοντας σε 5-5 με τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου. Στο τέλος ο Αγγελίδης χάρισε τη νίκη στον ΑΝΟΓ , ο οποίος με αυτό το αποτέλεσμα προσπερνάει το ΝΟ Καλαμακίου και καταλαμβάνει την 7η θέση.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 0-1, 4-1, 1-0

ΑΝΟΓ (Βολτυράκης): Αγγελίδης 2, Κουλιεράκης 1, Παπαδόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Φωτόπουλος 1
ΝΟ Καλαμακίου (Σταϊκόπουλος): Κατσαούνης 3, Αφρουδάκης Ζ. 1, Λιοτσάκης 1

Η τελική βαθμολογία της Α1 Ανδρών:

1) Ολυμπιακός 63*
2) Εθνικός Πειραιώς 54
3) Βουλιαγμένη 49
4) Παναθηναϊκού 44
5) ΠΑΟΚ 38
6) Υδραϊκός 32
7) ΑΝΟΓ 27
8) ΝΟ Καλαμακίου 25
9) ΝΟ Χίου 20
10)Παλαιό Φάληρο 16*
11) Πανιώνιος 16
12)Νηρέας Λαμίας -6
* Το Παλαιό Φάληρο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (4/5)

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x