Πόλο

Λύγισε από τον κακό του εαυτό στην Μπρέσια ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός «πάλεψε» στην Ιταλία κόντρα στην Μπρέσια, αλλά και στον… κακό του εαυτό, ηττήθηκε, ωστόσο, για πρώτη φορά φέτος (8-7) και έπεσε δεύτερος στον όμιλο του Champions League!

Δεν τα κατάφερε στην Ιταλία ο Ολυμπιακός. Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε 8-7 από την ισχυρή Μπρέσια, που σκαρφάλωσε στην κορυφή του Α΄ομίλου του Champions League.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα των «ερυθρόλευκων», που βρίσκονται, πλέον, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (13β), έναν βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια Ιταλίας (14β).

Ο Ολυμπιακός είχε κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και δεν κατάφερε να διορθώσει την κατάρρευση της δεύτερης περιόδου, όταν οι Ιταλοί έτρεξαν σερί τριών τερμάτων. Παράλληλα, ο Φιλίποβιτς φορτώθηκε από νωρίς στο δεύτερο οκτάλεπτο δύο αποβολές, ενώ και ο Φουντούλης δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.



Η Μπρέσια προηγήθηκε γρήγορα, με τον Φουντούλη να στέλνει δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι και να… ανοίγει τον δρόμο για το 2-0 της Μπρέσια. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως απάντησαν άμεσα με τον Φιλίποβιτς και τον Γούβη να κάνουν το 2-2.

Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, που είχε πολύ κακό ποσοστό στον παραπάνω (2/9 ως το ημίχρονο) και δεν βρήκε απάντηση στο σερί των Ιταλών, που ξέφυγαν στο +3 (5-2).

Στην τρίτη περίοδο, όμως, ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμούς. Ο Δερβίσης έβαλε τέλος στο κακό σερί στον παραπάνω, μειώνοντας σε 5-3, όμως η Μπρέσια απάντησε αμέσως και διατήρησε το +3 (6-3). Μουρίκης και Φουντούλης έφεραν τον Ολυμπιακό στο γκολ (6-4), ενώ Μπίκαρι και Γεννηδουνιάς βρήκαν δίχτυα για το 7-5.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου ο Ντι Σόμα έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους Ιταλούς (8-6) και έκοψε τα φτερά των «ερυθρόλευκων» που μείωσαν στο τελικό 8-7 με τον Φιλίποβιτς πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-4, 1-1

Μπρέσια (Αλεσάντρο Μπόβο): Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι, Μπίκαρι 2, Λάζιτς, Βαπένσκι 1, Ρεντζούτο 1, Τζανάτσα Τ., Αλεσιάνι 1, Λουόνγκο 1, Ντι Σόμα 2, Τζίτο, Τζανάτσα Μ.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Μαθιόπουλος, Γκίλλας, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x