Πόλο

Περίπατος επί της Ραντνίτσκι και πρόσω… ολοταχώς για Final 8 ο Ολυμπιακός!

Την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Len Champions League, επικρατώντας εύκολα 11-7 της Ραντνίτσκι για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2022 ο Ολυμπιακός! Μετά την πρώτη ήττα στο Len Champions League από την Μπρέσια, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στα τρίποντα και τις καλές εμφανίσεις, επικρατώντας άνετα 11-6 της Ραντνίτσκι στο «Παπαστράτειο» για την έβδομη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του θεσμού!

Νίκη με την οποία η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 16 πόντους και στο +2 από τη δεύτερη Μπρέσια που παίζει το βράδυ εντός έδρας με τη Γιαντράν.

Η Ραντνίτσκι μπήκε δυνατά στο ματς, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο τρίλεπτο της αναμέτρησης για το 1-2. Στη συνέχεια όμως οι «ερυθρόλευκοι» βελτίωσαν την άμυνά τους μέσω της οποίας βρήκαν ρυθμό στην επίθεση, κλείνοντας έτσι το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά με 4-3, χάρη στα τέρματα των Φουντούλη, Γενηδουνιά και Μουρίκη.

Ολυμπιακός- Ραντνίτσκι: 11-7

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο οκτάλεπτο, κάνοντας εξαιρετική διαχείριση του αγώνα. Με άμυνα για σεμινάριο, καθώς κράτησαν για περίπου οκτώ λεπτά ανέπαφη την εστία τους, οι Πειραιώτες ξέφυγαν στο +3 και το 6-3 με γκολ των Μουρίκη και Κολόμβου, προτού ο Τσουκ διαμορφώσει το 6-4 του ημιχρόνου για τους Σέρβους.

Στο τρίτο οκτάλεπτο τα λάθη και οι καλές άμυνες των δύο ομάδων είχαν τον πρώτο λόγο. Ο Φουντούλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 7-4, με τους Σέρβους όμως να απαντούν λίγο αργότερα για το 7-5 της περιόδου.

Ολυμπιακός- Ραντνίτσκι: 11-7

Με το παιχνίδι να είναι ακόμα ανοικτό, οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην τελευταία περίοδο, εκμηδενίζοντας τις όποιες ελπίδες είχε η Ραντνίτσκι για την ανατροπή. Με τα τέρματα των Μουρίκη, Γενηδουνιά και Φουντούλη στα πρώτα τέσσερα λεπτά του 4ου οκταλέπτου, οι «ερυθρόλευκοι» καθάρισαν την υπόθεση νίκης καθώς ξέφυγαν στο +5 (10-5). Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 11-7.


Τα οκτάλεπτα: 4-3, 6-4, 7-5, 11-7.

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς.

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεφάνοβιτς): Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Ραντούλοβιτς, Ουκρόπινα, Πλιέβαντσιτς, Τόχολι 1, Μίλιτσιτς 1, Λούκιτς 1, Βρλιτς, Τοντορόβσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x