Πόλο

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι πάντα στην κορυφή»

Οι δηλώσεις της συγκινημένης, Νικόλ Ελευθεριάδου, μετά την κατάκτηση του ενδέκατου διαδοχικού πρωταθλήματος πόλο Γυναικών από τον Ολυμπιακό.

Τα «σκήπτρα» του πρωταθλητή Ελλάδος για ενδέκατη διαδοχική χρονιά διατήρησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με τις «ερυθρόλευκες» να κατακτούν τον τίτλο μετά και την τρίτη νίκη τους επί της Βουλιαγμένης με 10-7!


Μετά το τέλος του αγώνα, η Νικόλ Ελευθεριάδου, εμφανώς συγκινημένη, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να διατηρείται η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή του ελληνικού πόλο, τονίζοντας πως κάθε χρονιά νιώθει την ίδια περηφάνια και συγκίνηση, όπως και την πρώτη φορά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νικόλ Ελευθεριάδου:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Θεωρώ όταν κάποιος δεν μας ζει καθημερινά και δεν έχει δει τον Ολυμπιακό, πόσο δύσκολο είναι να είναι πάντα στην κορυφή, δεν μπορεί να καταλάβει αυτό που αισθανόμαστε.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι έχουμε φτάσει σε τρεις τελικούς, τον έναν τον κερδίσαμε σήμερα, τους άλλους δύο δεν τα καταφέραμε, δείχνει αυτό: την επιμονή τού να είσαι μονίμως στην κορυφή, γιατί η επιτυχία δεν θα έρθει πάντα.

Το θέμα είναι να θες να είσαι εκεί. Η ομάδα απλά διψάει να είναι εκεί, κάθε χρόνο».



Για το τι ξεχωρίζει από τη φετινή ομάδα: «Υπάρχει πολύ χιούμορ στην ομάδα φέτος, πολύ μεγάλη διάθεση. Τα κορίτσια ξέρει η κάθε μία τον ρόλο της, και οι μικρές και οι πιο μεγάλες, κι έχουμε κάνει ένα τρομερό σύνολο».

Για το ότι είναι συγκινημένη: «Σίγουρα είμαι πολύ συγκινημένη. Είναι το 9ο μου πρωτάθλημα, κάθε χρόνο συγκινούμαι το ίδιο, δεν αλλάζει, δεν το συνηθίζεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x