Πόλο

Σήκωσε το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών!

Το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν 10-7 της Βουλιαγμένης στον τρίτο μεταξύ τους τελικό!

Τα «σκήπτρα» του πρωταθλητή Ελλάδος για ενδέκατη διαδοχική χρονιά διατήρησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 10-7 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στο Game 3 της σειράς των τελικών, βγάζοντας έτσι «σκούπα» και με το 3-0 στη σειρά κατέκτησαν το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους!

Οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-1, ενώ, στις αρχές του δευτέρου έφτασαν ακόμα και στο +3 (1-4). Στη συνέχεια ωστόσο, ο Ολυμπιακός ανέβασε «στροφές» και με πολυφωνία στην επίθεση γύρισε το ματς χάρη στο εκπληκτικό 3ο οκτάλεπτο (4-1 το επιμέρους σκορ), φτάνοντας έτσι στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, η οποία μετά τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ έκλεισε τη σεζόν με τίτλο, ήταν η Βασιλική Πλευρίτου με 3 τέρματα. Για το σύνολο της Κικής Λιόση, ξεχώρισαν η Ελληνιάδη και Τζούστρα με δύο γκολ η κάθε μία.



Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 1, Τριχά, Ξενάκη, Σιούτη 1, Πλευρίτου Μ., Σάντα 1, Πλευρίτου Β. 3, Τζωρτζακάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο, Δρακωτού, Χριστοδούλου – Άουτ.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καϊάφα 1, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Κρασσά, Σλίκινγκ, Πάτρα Μ., Στρατηδάκη 1, Ανδρεάδη, Τζούστρα 2, Λαγού, Λουπάκη, Καπετοπούλου, Βάλβη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x