Πόλο

Διέλυσε τον Νηρέα στο Χαλάνδρι ο Εθνικός

Με φόρα από την κατάκτηση του Len Trophy και παρά το γεγονός ότι ξεκούρασε βασικές παίκτριες, ο Εθνικός ισοπέδωσε τον Νηρέα στο Χαλάνδρι (1-20).

Το τελικό σκορ τα λέει όλα, ο Εθνικός συνέτριψε 20-1 τον Νηρέα στο Χαλάνδρι, σε αγώνα για την 20η αγωνιστική, με την... φόρα από την κατάκτηση του Len Trophy, να είναι ξεκάθαρη στην εμφάνισή του, που δεν άφησε κανένα περιθωρίου.

Η Αντιγόνη Ρουμπέση ξεκούρασε παίκτριες (τις Στεφανία και Ιωάννα Χαραλαμπίδη, Άλκηστη Μπενέκου, Άσλεϊ Τζόνσον) ενώ η Φωτεινή Μπερίκου σημείωσε έξι τέρματα και η Μυρτώ Γκότζια, τέσσερα. Η Πηνελόπη Κόλλια μείωσε σε 16-1 στη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 0-5, 1-5, 0-4

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ελευθέριος Βούρος): Πουλοπούλου, Δασκαλάκη, Τσαγκαλίδη, Γιαμπασάκου, Κονταλέξη, Κόλλια 1, Μπινιάρη, Δασκαλάκη, Ρουσάκη, Κατσιάνου, Κακλή, Ψικάκου, Μανουσάκη, Στασινού, Καραχάλιου.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ζερβού 2, Ελληνιάδη 3, Μπέτα, Πάρκες 1, Χατζηκυριακάκη, Μπερίκου 6, Ρακιντζή, Λαλούση 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Φερεντίνου, Γκότζια 4, Καραμπέτσου 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x