Πόλο

Λύγισε τη Βουλιαγμένη και έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 10-9 της Βουλιαγμένης και πήρε το προβάδισμα στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Πήρε την πρώτη μάχη για τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός, που επιβλήθηκε 10-9 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, φτάνοντας μέχρι και το +5 (10-5), όμως η Βουλιαγμένη έκανε την αντεπίθεσή της με σερί τεσσάρων τερμάτωνκαι μείωσε στο γκολ (10-9) στα 39 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.



Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Κώστας Μουρίκης, ο οποίος σταμάτησε στα τρία γκολ, όσα πέτυχαν και οι Γενηδουνιάς και Φουντούλης. Για τη Βουλιαγμένη πέτυχαν από δύο οι Καλογερόπουλος και Τρούλος.

Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (8/5) στις 18:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού και η σειρά θα επιστρέψει στον Πειραιά την Τρίτη 16/5 στις 21:00 για τον τρίτο τελικό.

Αν χρειαστεί τέταρτο παιχνίδι θα γίνει δύο μέρες αργότερα (Πέμπτη 18/5 – 18:00) στην έδρα της Βουλιαγμένης και αν χρειαστεί πέμπτο θα διεξαχθεί στον Πειραιά το Σάββατο 20/5 (17:30).



Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 2-1, 1-5
Ολυμπιακός (Ίγκορ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Καστρινάκης, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 2, Νικολαΐδης, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης, Αλμύρας, Κωνσταντόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x