Πόλο

«Αφεντικό» του Πειραιά και στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 9-5 του Εθνικού στο Παπαστράτειο και πήρε το... ευρωπαϊκό ντέρμπι Πειραιά, κερδίζοντας την πρωτιά στον όμιλό του, με τους συμπολίτες να ακολουθούν στη δεύτερη θέση!

Με πανηγυρικό τρόπο έκλεισε τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, αφού οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν του Εθνικού στο... ευρωπαϊκό ντέρμπι Πειραιά με 9-5 και πλέον πάνε στα προημιτελικά με μοναδικό στόχο το back to back!

Φυσικά, από εχθές και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να κατακτά την πρωτιά στον όμιλο και τις συμπολίτισσες να περιορίζονται στη δεύτερη θέση.

Τα πρώτα δύο οκτάλεπτα ήταν αναγνωριστικά και ανοιχτά, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό να παίρνει ένα προβάδισμα (2-1), αλλά τον Εθνικό να βγάζει αντίδραση και να ισοφαρίζει (4-4).

Οι «ερυθρόλευκες» στο τρίτο οκτάλεπτο απέδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα, έχτισαν μια διαφορά τριών γκολ (8-5), με τους τυπικά φιλοξενούμενους να μην μπορούν να επιστρέψουν, για το τελικό 9-5.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 4-1, 1-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 4, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη, Τριχά, Μ. Πλευρίτου 1, Ράνεϊ , Β. Πλευρίτου , Κρίστμας , Μυριοκεφαλιτάκη , Σταματοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μάρκο Μίσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Χαραλαμπίδη Ι., Ελληνιάδη, Κοντονή 1, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ 1, Μπέτα, Χαραλαμπίδη Στ.1, Μπενέκου Ι., Καραμπέτσου, Τζόνσον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x