Πόλο

Έχασε με 10 γκολ από την Όρβοσι ο Πανιώνιος για το Champions League

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την Όρβοσι στην Ουγγαρία με 17-7 για τα πλέι οφ του Champions League και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης.

H διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Πανιωνίου και Όρβοσι επιβεβαιώθηκε στη Βουδαπέστη. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε εύκολα με 17-7 από την ούγγρικη ομάδα, με τη ρεβάνς της Νέας Σμύρνης (5 Νοεμβρίου) να μοιάζει πλέον διαδικαστική. Παρόλα αυτά, ακόμα και σε περίπτωση αποκλεισμού, για τον Πανιώνιο υπάρχει ευρωπαϊκή συνέχεια, στη φάση των «16» του Euro Cup.

Με τέσσερα γκολ από τον τρομερό Κρίζτιαν Μάνχερτζ η Όρβοσι προηγήθηκε 4-1 από το πρώτο οκτάλεπτο. Όταν και άλλοι παίκτες των Ούγγρων μήκαν στο «χορό», η διαφορά προοδευτικά άρχισε να αυξάνεται εις βάρος της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Η Όρβοσι έφτασε στο 13-5 με την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου. Η διαφορά έφθασε στο 15-5, ο Πανιώνιος κατέβασε το σκορ στο 15-7, οι γηπεδούχοι όμως επανήλθαν και διαμόρφωσαν το τελικό 17-7.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-3, 4-1, 4-2.

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λεβάι, Άνγκιαλ 2, Μάνχερτζ 7, Βάρναϊ, Σάλαμον, Τσατσόφκσι 1, Ντάλα 1, Τοθ, Βίγκβαρι 2, Μπούριαν 3, Μπούντσχου, Αράνι, Μπιστριτσάνι

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάτζε, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ 2, Καπετανάκης, Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x