Πόλο

Πήρε πλεονέκτημα ο Νηρέας Χαλανδρίου

Το πλεονέκτημα για την τρίτη φάση της Α1 πόλο γυναικών απέκτησε ο Νηρέας Χαλανδρίου, μετά το 10-8 επί του Τρίτωνα στα Μελίσσια, έχοντας ένα βαθμό περισσότερο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου νίκησε 10-8 τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στα ουδέτερα Μελίσσια για την πέμπτη αγωνιστική της δεύτερης φάσης της Α1 πόλο γυναικών και μπαίνει στην τρίτη φάση της διοργάνωσης με πλεονέκτημα ενός βαθμού από τον αντίπαλό της.

Οι Χαλανδριώτισσες προηγήθηκαν 5-4 στο ημίχρονο και έφτασαν στο 9-5. Οι Αμαρουσιώτισσες μείωσαν στο -1, όμως δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Στο 1.43 της τέταρτης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Τρίτωνα, Άγγελος Γαρελίδης, λόγω έντονης διαμαρτυρίας προς τους διαιτητές.


Οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 1-4, 3-1

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 2, Ανδρή, Κούζουνα 1, Παλαιοδήμου, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 2, Σελετοπούλου 3, Παπαδάκη, Κώτσου, Τσάκα

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 1, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου 1, Τριχά 3, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου 3, Μπόβαλη 1, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Αγγελίδη, Οικονόμου, Αδάμη, Στρατάκου Α.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x