Πόλο

Πολίστρια της ΝΕΠ έσωσε τρεις λουόμενους από πνιγμό στο Ρίο

Η πολίστρια της ΝΕΠ, Ντένια Κουρέτα, έσωσε τρεις ηλικιωμένους που κινδύνεψαν να πνιγούν κάνοντας μπάνιο στο Ρίο.

Τρεις ηλικιωμένοι που έκαναν μπάνιο στην περιοχή του Ρίο κινδύνεψαν να πνιγούν, αλλά για καλή τους τύχη βρέθηκε κοντά τους η πολίστρια της ΝΕΠ, Ντένια Κουρέτα, η οποία τους έσωσε.

Όλα ξεκίνησαν ότνα ένας ηλικιωμένος που κολυμπούσε στην περιοχή του Δημορρηγόπουλου παρασύρθηκε από τα ρεύματα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε, δύο γυναίκες επίσης μεγάλης ηλικίας βούτηξαν στη θάλασσα για να τον βοηθήσουν, αλλά κινδύνευσαν και αυτές με πνιγμό.

Για καλή τύχη των τριών λουόμενων, λίγο πιο πέρα ετοιμαζόταν να κάνει το μπάνιο της η πολίστρια της ομάδας των Πατρών, η οποία μόλις άκουσε τις φωνές βούτηξε στη θάλασσα και έσπευσε να βοηθήσει τους συνανθρώπους της, όντας η πλέον κατάλληλη στη γύρω περιοχή.

Η ίδια η Ντένια Κουρέτα περιέγραψε το περιστατικό: «Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος παρασύρθηκε στα βαθιά, από πολύ δυνατά ρεύματα. Κουράστηκε, δεν μπορούσε να γυρίσει και κάλεσε σε βοήθεια. Εσπευσαν να τον συνδράμουν δύο γυναίκες που κι αυτές όμως παρασύρθηκαν. Εκείνη την ώρα τους άκουσα και βούτηξα αμέσως. Γρήγορα βρέθηκα κοντά τους. Τους καθησύχασα ότι γνώριζα και θα τους βοηθούσα, αρκεί να ηρεμούσαν. Ζήτησα πρώτα από τον άνδρα και μετά από τις γυναίκες να πιαστούν από το πόδι μου -αλυσίδα. Ξεκίνησα να κολυμπώ πρόσθιο για να τους μεταφέρω προς τα έξω, αλλά τα δυνατά ρεύματα το έκαναν δύσκολο. Αναγκαστικά άλλαξα στιλ, σε ελεύθερο και τελικά τα κατάφερα. Και οι τρεις βγήκαν στη στεριά χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ αμέσως μετά έφτασε και περιπολικό της ΕΛΑΣ. Ήταν όλοι τους καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x