Πόλο

Βήμα παραμονής για τη Χίο

Με άνεση, η Χίος νίκησε 9-5 τον ΟΥΚ Βόλου στο Π. Φάληρο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ της Α1 πόλο ανδρών και πήρε προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Χίος νίκησε άνετα 9-5 τον ΟΥΚ Βόλου στο Ρέστειο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι άουτ της Α1 πόλο ανδρών, έκανε το 1-0 στη σειρά και απέκτησε προβάδισμα για την παραμονή στην κατηγορία, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Παρασκευή στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, όπου με νίκη οι νησιώτες παραμένουν στα μεγάλα «σαλόνια», σε διαφορετική περίπτωση οι δυο ομάδες θα τα ξαναπούν την ερχόμενη Κυριακή ξανά στο Π. Φάληρο.

Με ηγέτη και σκόρερ τον Χαλατζιάν, οι Χιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν δίκαια στη νίκη.


Οκτάλεπτα: 2-1, 3-0, 1-1, 3-3

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Χαλατζιάν 5, Γδύσης, Παππάς Κ., Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου, Χριστοφορίδης 1, Κόλλιας, Καλαργυρός 2, Γαβαλάς Ιω., Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ.

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Πλατανίτης): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος, Στεργίου Δ. 1, Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 2, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x