Γενικά

Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη οι κορυφαίοι για το 2023, η εθνική πόλο καλύτερη ομάδα στα βραβεία ΠΣΑΤ

Πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία ΠΣΑΤ του 2023, με σημαντικές διακρίσεις για τους Μίλτο Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Εθνική ομάδα πόλο και Θοδωρή Βλάχο.

Το βράδυ της Πέμπτης (21/12) πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής η απονομή των ετήσιων βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, μέσω των οποίων τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές/αθλήτριες της χρονιάς για το 2023.

Αρχικά, σε μια πολύ ωραία στιγμή της βραδιάς, βραβεύθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό και την κοινωνία ο Νίκος Γκάλης, ενώ το ίδιο ακριβώς έγινε και με τον Αντώνη Αντωνιάδη, που παρέλαβε το βραβείο του από τον Μίμη Δομάζο.

Κορυφαίος αθλητής του 2023 αναδείχθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου, ωστόσο δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και εκπροσωπήθηκε από τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι. Στις γυναίκες κορυφαία αθλήτρια αναδείχτηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία επίσης δεν παρευρέθηκε στο event γιατί κάνει προετοιμασία αυτή την περίοδο στην Αυστραλία.

Τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας για το 2023 πήρε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία πήρε ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Οι άλλες δύο ομάδες που διεκδίκησαν το βραβείο ήταν η ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:









Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x