Μαχητικά Αθλήματα

Σταματά από το ΜΜΑ ο Άλντο

Την απόφασή του να αποχωρήσει από το UFC και να σταματήσει το ΜΜΑ έκανε γνωστή ο Ζόζε Άλντο.

Τέλος από το UFC και το ΜΜΑ ο Ζόζε Άλντο. Ο βραζιλιάνος μαχητής έκανε γνωστή την απόφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε εκφράζοντας παράλληλα, τον εκνευρισμό του από τη στάση των επικεφαλής του UFC.

Βάσει των όσων αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας ο Άλντο απογοητεύτηκε στο άκουσμα της διοργάνωσης αγώνα του Μακ Γκρέγκορ με τον Έντι Αλβάρες καθώς ο Ντάνα Γουάιτ, ο επικεφαλής του UFC, του είχε υποσχεθεί ότι θα «κανόνιζε» τη ρεβάνς του με τον Ιρλανδό.

Όταν ο Άλντο ενημερώθηκε ότι δεν θα υπάρξει νέος αγώνα του με τον Ιρλανδό τότε επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του UFC ζητώντας τους να λυθεί το συμβόλαιο που έχει. Η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην απόφαση να σταματήσει από το ΜΜΑ.

«Από την στιγμή που δεν τήρησαν την υπόσχεση που μου έδωσαν, μου ήρθε στο μυαλό ότι δεν θέλω άλλο να αγωνίζομαι. Παρόλα αυτά μίλησα με τον προπονητή μου και με έπεισε να συνεχίσω», εξιστορεί ο Άλντο και συνεχίζει:

«Στο παιχνίδι με τον Έντγκαρ έπαιξα για τον Ντέντε (ο προπονητής του). Στο τέλος του αγώνα του αφιέρωσα τη νίκη. Σήμερα το πρωί μιλούσα με τον Ντέντε. Το UFC δεν μου προσέφερε τίποτα. Έφτασα στα όριά μου», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x