Στίβος

Σταθερός ο Κυριαζής, νίκες για Βασιλείου, Κάσσου

Ο Γιάννης Κυριαζής επέστρεψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου και πήρε την πρώτη θέση στον ακοντισμό στον Βόλο με βολή στα 79,61.

Επέστρεψε με πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ο Γιάννης Κυριαζής. Ο πρωταθλητής του ακοντισμού έριξε 79,61 στη δεύτερη προσπάθεια του στη διοργάνωση του Βόλου και πλέον χρειάζεται έναν αγώνα για να μπει στο ranking της WA για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Η Ειρήνη Βασιλείου πέτυχε την πρώτη της νίκη στα 800 μέτρα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και κατέκτησε συνολικά το έβδομο χρυσό της μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ηρακλείωτισσα σπρίντερ τερμάτισε σε 2.05.63.

Ο Χάρης Ξενιδάκης πήρε τη νίκη στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, αφού τερμάτισε σε 1.49.16.

Η Μαρία Μαγκούλια πήρε τη νίκη στη σφαιροβολία των γυναικών με 15,50, ήτοι την καλύτερη φετινή της επίδοση. Στον αγώνα συμμετείχε κι η Ελίνα Τζένγκο, η οποία ήταν έβδομη με 12,77.

Την τέταρτη νίκη του σε πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 5.000 μέτρα πέτυχε ο Μάριος Αναγνώστου. Ο πρωταθλητής της Αναγέννησης Λαμίας ήταν πρώτος με 14.32.48.

Η Μαρία Κάσσου στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών ήταν πρώτη με 16.23.25 κι έδειξε σε καλή κατάσταση, ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x