Γενικά

Στη Γαλλία ο Σγουρόπουλος για έναν βαρύ αγωνιστικά Νοέμβριο με την Ενεμπόν

Στο Τσάμπιονς Λιγκ η πρεμιέρα στο στάδιο 2 είναι την Κυριακή, ενώ την ερχόμενη βδομάδα θ' αρχίσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες της στην ίδια διοργάνωση και η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη.

Μετά το World Table Tennis Contender της Σλοβενίας, στη Νόβα Γκόριτσα και ολιγοήμερη παραμονή στην Αθήνα ο Γιάννης Σγουρόπουλος μετέβη ξανά στη Γαλλία για την Ενεμπόν κι αυτή τη φορά για ν' ακολουθήσει βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα.

Ο 4 φορές πρωταθλητής Ευρώπης του απλού στις ηλικιακές κατηγορίες εφήβων και Νέων ανδρών (2017, 2018, 2019, 2021) βρίσκεται από την Κυριακή 06/11 στη χώρα και θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα ενισχύσει το νέο του κλαμπ σε μία σειρά από σημαντικά ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνει την αρχή αύριο Τρίτη 08/11 με αγώνα για την επαγγελματική λίγκα (τη λεγόμενη Pro A) και μέσα σε ένα 20ημερο είναι προγραμματισμένα για την Ενεμπόν συνολικά 8 ματς στη Γαλλία και στο κορυφαίο Ευρωπαϊκό Κύπελλο συλλόγων! Στο Τσάμπιονς Λιγκ η πρεμιέρα στο στάδιο 2 είναι την ερχόμενη Κυριακή, ενώ την ερχόμενη βδομάδα θ' αρχίσει τους ευρωπαϊκούς αγώνες της στην ίδια διοργάνωση και η Μπογκόρια Γκρότζισκ του Παναγιώτη Γκιώνη.

Στη φετινή Pro Α η πρώην πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει δώσει μόλις έναν αγώνα έως τώρα. Τον Σεπτέμβριο, εκτός έδρας με τη Ρουέν, είχε νικήσει 3-2, ενώ ο Σγουρόπουλος είχε κάνει το ντεμπούτο του με δύσκολη ήττα από τον Λιάο Τσεν Τινγκ. Το πρόγραμμα της λίγκας υπέστη πολλές μετατροπές λόγω και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ομαδικού, που μεσολάβησε στην Κίνα και χρειάστηκε να περάσει πάνω από ένας μήνας για να επιστρέψει η Ενεμπόν στη δράση.

Η αναμέτρησή της αύριο Τρίτη 08/11 εντός έδρας με την Καέν είναι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και διαδοχικά θ' ακολουθήσουν συναντήσεις για την Pro A και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ενεμπόν θέλει φυσικά και στη Γαλλία να πρωταγωνιστήσει και να προχωρήσει τουλάχιστον στην 8άδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, όπου είναι 2ο φαβορί στο γκρουπ Β του σταδίου 2. Ενδιάμεσα των αγώνων ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής θα προπονείται στο καινούργιο και εξαιρετικό προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ενεμπόν μέσα στον Νοέμβριο, όπως αναφέρεται στις ιστοσελίδες της γαλλικής και της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας:

Για την 4η αγωνιστική της Pro A στις 08/11 με την Καέν εντός έδρας

Για την 5η αγωνιστική της Pro A στις 11/11 με την Ανζέ Λε Λουπ εκτός έδρας

Για το ξεκίνημά της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στις 13/11 με τη Βελς στην Αυστρία

Για τη 2η αγωνιστική της Pro A στις 16/11 με τη Λα Ρομάν εντός έδρας

Για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στις 19/11 με τη γερμανική Μιλχάουζεν εντός έδρας

Για την 3η αγωνιστική της Pro A στις 25/11 με τη Τζούρα Μορέ εκτός έδρας

Για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στις 22/11 με τη Μιλχάουζεν στη Γερμανία

Για την 7η αγωνιστική της Pro A στις 27/11 με την Ποντουάζ εκτός έδρας

Το ευρωπαϊκό ματς της Ενεμπόν για την τελευταία αγωνιστική του γκρουπ Β, έχει προγραμματιστεί για τις 18 Δεκεμβρίου και θα είναι εντός έδρας με τη Βελς. Ο επανακάμψας στα διεθνή τουρνουά Παναγιώτης Γκιώνης, που έφτασε τις προάλλες να παίζει για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό στο όπεν της Σλοβενίας, είναι να δώσει με την πολωνική Μπογκόρια μόνο ένα ματς τον Νοέμβριο για το Τσάμπιονς Λιγκ 2022-2023 και το γκρουπ Α. Στις 15/11 σύμφωνα με την ETTU θ' αντιμετωπίσει την Οστρόφ στην Τσεχία. Η συνέχεια θα δοθεί τον Δεκέμβριο και θυμίζουμε ότι επικεφαλής του ομίλου είναι η κάτοχος του τίτλου Μπορούσια Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x