Στίβος

«Συγγνώμη» ζήτησε η Μητροπολιτική Αστυνομία από την σπρίντερ Μπιάνκα Γουίλιαμς

Η αστυνομία τοποθετήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση με τον έλεγχο και τις χειροπέδες μετά το σάλο που προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη σπρίντερ Μπιάνκα Γουίλιαμς.

Το Σάββατο βίντεο έκαναν το γύρο του διαδικτύου από τις χειροπέδες που πέρασαν αστυνομικοί στη Βρετανίδα πρωταθλήτρια σπριντ μετά από έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό της. Αξίζει να αναφερθεί πως μέσα επέβαινε και ο 3χρονος γιος της, ενώ συνοδηγός ήταν ο επίσης διεθνής αθλητής 400μ. Ρικάρντο ντος Σάντος.

Η Γουίλιαμς έκανε λόγο για θεσμικό παράπτωμα της αστυνομίας του Λονδίνου που εμπίπτει στο ρατσισμό αφού λόγω του ότι οδηγούσε αυτοκίνητο πολυτελείας και λόγω του χρώματός του δέρματός της έγινε αυτός ο έλεγχος που κατέληξε σε χειροπέδες.

Τώρα, η αστυνομία δημοσίως ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση, ωστόσο, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις και δεδομένου του έκρυθμου χαρακτήρα με διάφορες επιθέσεις, οι υπεύθυνοι των αγγλικών αρχών πέρασαν το σκηνικό στο κυβερνητικό οργανισμό που ελέγχει τις πράξεις της αστυνομίας (IOPC).



Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x