Στίβος

Τεντόγλου: «Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας μου»

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν μετά την κατάκτηση του τελευταίου του στόχου, της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον τελικό του Diamond League.

Έναν ακόμα στόχο πέτυχε φέτος ο Μίλτος Τεντόγλου και δεν έκρυψε τη χαρά του για αυτό.

Ο σπουδαίος άλτης κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του Diamond League και έκανε τον απολογισμό του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, δηλώνοντας ευχαριστημένος για όσα πέτυχε.

«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση, μια από τις καλύτερες της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώνω με αυτόν τον τρόπο τη σεζόν. Ξεκίνησα τον αγώνα πολύ δυνατά. Το σχέδιό μου ήταν να κάνω τρία άλματα και να σταματήσω, αλλά δεν έγινε. Συνέχισα αργά και κάθε άλμα ήταν καλύτερο και καλύτερο. Τα δύο τελευταία ήταν πολύ καλά, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Όλη η χρονιά ήταν καλή», ανέφερε για τον σημερινό αγώνα.

Για τη φετινή σεζόν είπε: «Είχα την καλύτερη χρονιά της καριέρας μου στον κλειστό. Το καλοκαίρι ήταν καλό, δεν ήταν όσο καλή θα μπορούσα, αλλά ήταν εντάξει. Αυτό είναι το πρώτο μου διαμάντι και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμφάνισή μου σήμερα, το απόλαυσα»

Δείτε τα άλματα που του έδωσαν το διαμάντι:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x