Ότι πολύτιμο είχε χτίσει τους προηγούμενους μήνες, ο Μάρκος Παγδατής το γκρέμισε σε μια και μόνο ώρα. Ο Κύπριος ηττήθηκε πολύ εύκολα με 2-0 σετ(6-0,6-1) από τον Τόμας Μπέρντιχ και αποχαιρέτησε το τουρνουά των 372,500 δολαρίων ,«Brisbane International» ,με τον Τσέχο να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Ο 24χρονος Κύπριος , Νο42 στον κόσμο, πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση και δίκαια γνώρισε τη συντριβή με 6-0, 6-1 από τον Μπέρντιχ που βρίσκεται στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, απογοητεύοντας τους πολυάριθμους φίλους του, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες, που είχαν πάει στο γήπεδο για να τον υποστηρίξουν.
«Είμαι πολύ χαρούμενος με το παιχνίδι μου σήμερα. Ήμουν σταθερός και χωρίς πολλά λάθη. Ο Μάρκος είναι πολύ καλός παίκτης, όμως σήμερα έπαιξα πραγματικά καλά. Θα προσπαθήσω να μείνω το ίδιο συγκεντρωμένος και στη συνέχεια και στο τουρνουά και μέσα στη χρονιά» δήλωσε ο νικητής Τόμας Μπέρντιχ .
Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






