Τένις

Φουριόζος στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων, ο Τσιτσιπάς σάρωσε 2-0 (6-3, 6-3) τον Φελίξ Οζέ Αλιασίμ και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Open της Βαρκελώνης.

Για ακόμα μία φορά την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επιβεβαίωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς με μία εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 2-0 (6-3, 6-3) του Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Open της Βαρκελώνης.

Αντίπαλος του Έλληνα τενίστα θα είναι αύριο (24/4) στις 14:30 ο Ιταλός Γιανίκ Σίνερ, που νωρίτερα είχε αποκλείσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Αυτή είναι η δεύτερη πρόκριση του Τσιτσιπά στα ημιτελικά της εν λόγω διοργάνωσης, ενώ είναι η πέμπτη σε ημιτελική φάση τη φετινή χρονιά.

Επιπρόσθετα, είναι η 8η συνεχόμενη νίκη στο Tour και χωρίς να έχει χάσει σετ μέχρι τώρα.

Σε ό,τι αφορά στη διακύμανση της αναμέτρησης, ο Τσιτσιπάς κινδύνευσε από την αρχή να κυνηγάει, καθώς αρχίζοντας με δικό τους σέρβις έμεινε πίσω σε 0-40, ωστόσο κατάφερε να ανασυνταχθεί άμεσα και αφού πήρε το game, στο 2-2 έκανε και το break, φτάνοντας εύκολα στο 4-2. Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνα πρωταθλητής δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκανε break και στο 5-3, φτάνοντας στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Στο δεύτερο σετ, το break ήρθε πολύ νωρίς διαμορφώνοντας το 2-1 και με βάση αυτό, κατάφερε χωρίς απρόοπτα να φτάσει και στο 2-0, που τον οδηγεί στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς κυνηγά τον πρώτο του τίτλο σε ATP 500.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x