Τένις

Αποθεώνει Τσιτσιπά η Τζένοα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εκδηλώσει στο παρελθόν την αγάπη του για την Τζένοα και ο ιταλικός σύλλογος έσπευσε να πανηγυρίσει μαζί του τη μεγάλη επιτυχία του.

Την κατάκτηση του ATP FInals από τον Στέφανο Τσιτσιπά πανηγύρισε η Τζένοα. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει εκδηλώσει παλιότερα την υποστήριξή του στους «ροσομπλού», ενώ η Γένοβα αποτελεί την πόλη που πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλου, γεγονός που τον ένωσε ακόμα περισσότερο μαζί της.

Η Τζένοα, λοιπόν, δημοσίευσε μια φανέλα με το όνομα του Στέφανου, με μια ανακοίνωση για τα επιτεύγματά του.

«Ποιος να το περίμενε; Στα 21, σκαρφάλωσε στην κορυφή του κόσμου, κατακτώντας τους ATP Finals και έκλεισε θέση για ακόμα περισσότερους θριάμβους σαν αυτόν. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Λονδίνο, παίζοντας θεϊκό τένις, έκαμψε τις αντιστάσεις του Τιμ. Δύναμη και αποφασιστικότητα. Βιονικό χέρι και μυαλό σε μια επαυξημένη πραγματικότητα. Μια ικανοποίηση που ο Στέφανος μοιράζεται με όσους τον υποστήριξαν. Πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο τον θυμούνται να νικάει τον Τζόρτζιο Μεσίνα στα γήπεδα της Γένοβα, το 2017, στο ATP Challenger. Αυτή η νίκη στους τελικούς της ATP, έκανε καρδιές να φουσκώσουν από υπερηφάνεια, όταν ξέρουν πως στη δική του υπάρχει χώρος για τα χρώματα της Τζένοα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x