Τένις

Η ιστορία που μοιράστηκε ο Φέντερερ για το πώς έγινε επαγγελματίας και η διορία του πατέρα του

Ο Ρότζερ Φέντερερ διηγήθηκε μία όμορφη ιστορία για το πως έγινε επαγγελματίας και τη... διορία που έθεσε ο πατέρας του για να πετύχει τον στόχο του.

Μέχρι ο Ρότζερ Φέντερερ να μεταμορφωθεί σε εκείνο το μοναδικό φαινόμενο που γνωρίζουμε σήμερα, ήταν και αυτός ένας από τους πάμπολλους φέρελπις αθλητές που ήλπιζαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Ο Ελβετός αστέρας αποκάλυψε μία τρομερή ιστορία από τα παιδικά του χρόνια: για το πως κατάφερε να γίνει επαγγελματίας και το χρονικό όριο που έθεσε ο πατέρας του σε περίπτωση που η προσπάθεια του δεν αποφέρει καρπούς.

«Οι γονείς μου ξόδευαν ετησίως 30 χιλιάδες δολάρια για την προπόνηση μου γύρω από το τένις, αλλά ήταν σκεπτικοί σχετικά με το αν θα καταφέρω να γίνω επαγγελματίας.

Όταν ήμουν 16, ζήτησα από εκείνους να αφήσω το σχολείο για να αφοσιωθώ πλήρως στο τένις. Ο πατέρας μου έδωσε διορία δύο χρόνια για να γίνω επαγγελματίας, διαφορετικά θα επέστρεφα στο σχολείο. Του είπα να με εμπιστευτεί και ευτυχώς, έγινα Νο.1 στην κατηγορία», ήταν τα λόγια του θρυλικού Φέντερερ, μία ιστορία που αποδεικνύει πως ο κόπος ανταμείβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x