Τένις

Αποκλεισμός για τον κακό Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

Ο Κάσπερ Ρουντ πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του με 2-0 σετ απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, με τον Έλληνα τενίστα να μένει εκτός προημιτελικών του open της Μαδρίτης.

Γρήγορο ήταν όπως αποδείχτηκε το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στο open της Μαδρίτης, αφού ο Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (7-6, 6-4) από τον Κάσπερ Ρουντ και έμεινε εκτός προημιτελικών της διοργάνωσης.

Ο Νορβηγός αθλητής πέτυχε την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι κατάφερε να βγάλει εκτός ρυθμού τον Τσιτσιπά, ο οποίος δεν μπόρεσε να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μας έχει συνηθίσει.

Μάλιστα, αυτή ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Στέφανος έμεινε εκτός προημιτελικών , αφού όπου αγωνίστηκε προκρίθηκε τουλάχιστον στην οκτάδα, με την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια να αποτελούν πάντως ένα ελαφρυντικό.

Ο Ρούντ (νο.22) θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Παρασκευής (20:00) με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ενώ ο Έλληνας τενίστας που είχε είχε 30 winners και 20 αβίαστα σήμερα, θα παίξει την επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x