Τένις

Συγκινητικός Μάρεϊ: «Τις 5 τελευταίες μέρες καταρρίψαμε τον μύθο ότι δεν μπορώ πια να παίξω»

Ο Άντι Μάρεϊ έμεινε μετά από μάχη με τον Μπατίστα Αγούτ εκτός συνέχειας στο Αυστραλιανό Όπεν, όμως δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία του τονίζοντας ότι έδειξε πως ακόμα μπορεί να παίξει καλά.

Μπορεί να αποκλείστηκε στους «32» του Αυστραλιανού Όπεν, όμως ο Άντι Μάρεϊ σίγουρα έδωσε το κάτι παραπάνω στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο άτυχος Βρετανός τενίστας που τα τελευταία χρόνια έχει «διαλυθεί» από τους τραυματισμούς, έκανε τεράστια προσπάθεια περνώντας δύο γύρους με νίκες στα 5 σετ απέναντι σε Μπερετίνι και Κοκκινάκη, σε αγώνες με συνολική διάρκεια 10 ωρών.

Τελικά, λύγισε σήμερα μετά από μία ακόμα μάχη με τον Μπατίστα Αγούτ, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό. Ωστόσο, ο ίδιος έστειλε ένα συγκινητικό και αισιόδοξο μήνυμα, τονίζοντας πως απέδειξε ότι ακόμα μπορεί να παίξει επαγγελματικά.

«Πριν δύο μέρες έπεσα πάνω στον γιατρό που το 2017 μου είπε ‘τα καλά νέα είναι ότι το πρόβλημα που έχεις στο ισχίο μπορεί να διορθωθεί, όμως τα άσχημα νέα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις επαγγελματικά, Νομίζω ότι καταρρίψαμε τον μύθο τις τελευταίες 5 μέρες» έγραψε αναλυτικά ο 35χρονος Βρετανός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x