Τένις

Με την πλάτη στον τοίχο ο Τσιτσιπάς: Χάνει με 2-1 σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε το τρίτο σετ του αγώνα των «16» του Αυστραλιανού Open από τον Τέιλορ Φριτς και είναι πίσω με 2-1.

Σε δύσκολη θέση πλέον ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έχασε το τρίτο σετ από τον Τέιλορ Φριτς με 6-4 και πλέον βρίσκεται με πίσω με 2-1 και με την πλάτη στον τοίχο στον αγώνα για τους «16» του Αυστραλιανού Open.

Ο Αμερικανός (Νο 22 στον κόσμο), όπως ακριβώς έκανε και στο πρώτο σετ, έσπασε το σερβίς του «Στεφ» στο έβδομο γκέιμ και κατόπιν υπερασπίστηκε το δικό του σερβίς κερδίζοντας το τρίτο σετ με 6-4.

Υπενθυμίζεται πως ο Φριτζ είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-4 και ο Τσιτσιπάς είχε απαντήσει στο δεύτερο, επίσης με 6-4, κάνοντας μπρέικ στο δέκατο γκέιμ.

O νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Γιανίκ Σίνερ. Ο 20χρονος Ιταλός (No 10) έφτασε στην οκτάδα για πρώτη φορά νικώντας με 7-6(3) 6-3 6-4 τον Άλεξ ντε Μιρόν, σε δύο ώρες και 35 λεπτά.

Tα υπόλοιπα τρία ζευγάρια των προημιτελικών έχουν «κλειδώσει»: Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία)-Ματέο Μπερετίνο (Ιταλία), Ράφα Ναδάλ (Ισπανία)-Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς) και Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία)-Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x