Τένις

Παλικάρι ο Τσιτσιπάς: Ισοφάρισε σε 2-2!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 2-2 τον Τέιλορ Φριτζ και πάμε σερ θρίλερ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Open.

Δεν το βάζει κάτω ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Για δεύτερη φορά ισοφάρισε τον Τέιλορ Φριτζ σε 2-2 σετ και πλέον ο μεγάλος αγώνας για τους «16» του Αυστραλιανού Open θα κριθεί σε πέμπτο σετ!

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας έκανε το μπρέικ απέναντι στον Αμερικανό αντίπαλό του (Νο 22) στο όγδοο γκέιμ του τέταρτου σετ και υπερασπίστηκε το σερβίς του στη συνέχεια φτάνοντας με 6-3 στο 2-2!

Υπενθυμίζεται πως ο Φριτζ είχε κερδίσει το πρώτο και το τρίτο σετ με 6-4, με τον Τσιτσιπά να παίρνει το δεύτερο με το ίδιο σκορ.

O νικητής του αγώνα θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Γιανίκ Σίνερ. Ο 20χρονος Ιταλός (No 10) έφτασε στην οκτάδα για πρώτη φορά νικώντας με 7-6(3) 6-3 6-4 τον Άλεξ ντε Μιρόν, σε δύο ώρες και 35 λεπτά.

Tα υπόλοιπα τρία ζευγάρια των προημιτελικών έχουν «κλειδώσει»: Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία)-Ματέο Μπερετίνο (Ιταλία), Ράφα Ναδάλ (Ισπανία)-Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς) και Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Ρωσία)-Οζέρ Αλιασίμ (Καναδάς).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x