Τένις

Μπαντόσα για επανασύνδεση με Τσιτσιπά: «Η σχέση μας λειτουργεί καλά τώρα - Θέλουμε να την κρατήσουμε ιδιωτική»

Για την επανασύνδεσή της με τον Στέφανο Τσιτσιπά μίλησε η Πάολα Μπαντόσα, τονίζοντας πως πλέον και οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν ιδιωτική την προσωπική τους ζωή.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Πάολο Μπαντόσα επιβεβαίωσε την επανασύνδεσή τους, μετά από σχεδόν έναν μήνα χωρισμού.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης του Roland Garros, η Ισπανίδα τενίστρια ρωτήθηκε για την σχέση της με τον 26χρονο Έλληνα τενίστα και την επανασύνδεση του ζευγαριού, τονίζοντας πάντως πως αμφότεροι θέλουν να κρατήσουν πλέον ιδιωτική την προσωπική τους ζωή, καθώς, η μεγάλη προβολή που υπήρχε στις αρχές της σχέσης, τους επηρέασε σημαντικά.


«Τα είπε όλα (σσ. ο Στέφανος), η σχέση μας λειτουργεί καλά τώρα. Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα.

Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο γιατί είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για το εαυτό μας, επειδή είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει για να είναι πιο υγιές»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάολα Μπαντόσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x