Τένις

Αποσύρθηκε από το Indian Wells ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ δήλωσε ανέτοιμος κι απέσυρε τη συμμετοχή του από το Indian Wells τένις.

Δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο φετινό Indian Wells ο Ράφα Ναδάλ. Ο 37χρονος Ισπανός, πρώην Νο της ATP, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να ξεκινήσει τη σεζόν από το τουρνουά των ΗΠΑ, ωστόσο με γραπτή του δήλωση ενημέρωσε τους fans του πως δεν είναι έτοιμος αυτή την εποχή να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, οπότε κι απέσυρε τη συμμετοχή του.

«Με μεγάλη μου λύπη αποσύρομαι από το τουρνουά. Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπώ το Indian Wells κι αυτός ήταν και ο λόγος που ήρθα τόσο νωρίς στην έρημο για να προπονηθώ, προκειμένου να είμαι έτοιμος. Δούλεψα πολύ σκληρά στην προετοιμασία κι είχα κι ένα αγωνιστικό τεστ τις προηγούμενες μέρες, όμως δεν νιώθω ακόμα έτοιμος να παίξω τένις σε υψηλό επίπεδο σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά. Δεν ήταν εύκολη η απόφασή μου, όμως δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, αλλά και τους χιλιάδες θεατές», ανέφερε αναλυτικά ο Ισπανός σταρ.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν πως θα προχωρήσουν στην επιστροφή χρημάτων σε όσους αγόρασαν εισιτήρια για τον αγώνα του Ναδάλ με τον Μίλος Ράονιτς στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x