Τένις

Ορίστηκε για το Μάιο η δίκη του Ζβέρεφ για ενδοοικογενειακή βία

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί στις 31 Μαΐου για κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Κατά τη διάρκεια του φετινού Roland Garros και του Wimbledon έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί η δίκη για ενδοοικογενειακή βία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ που θα διαρκέσει από τις 31 Μαΐου ως τις 19 Ιουλίου.

Τον Ιούλιο του 2023 ο Γερμανός τενίστας κατηγορήθηκε για φερόμενη σωματική βλάβη κατά της Μπρέντα Πατέα, πρώην κοπέλας και μητέρας του παιδιού του.

Λίγους μήνες αργότερα, στις 31 Οκτωβρίου, του επιβλήθηκε πρόστιμο 450.000 ευρώ από το περιφερειακό δικαστήριο του Τιργκάρντεν, με το Ζβέρεφ να κάνει έφεση.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έχει βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική βία, με την προηγούμενη να είναι τον Οκτώβριο του 2020 κατά της τότε κοπέλας του, Όλγα Σαρίποβα.

Η ATP ανακοίνωσε στα τέλη του Ιανουαρίου το 2023 ότι ο Ζβέρεφ δεν θα τιμωρηθεί λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων για να τεκμηριώσουν τους παραπάνω ισχυρισμούς.

Η εμφάνισή του στα δύο τουρνουά, βέβαια, θα γίνει κανονικά αφού δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία του στο δικαστήριο με τους δικηγόρους του να έχουν αναλάβει εξ' ολοκλήρου την υπεράσπισή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x