Τένις

Ο Ρούμπλεφ απέκλεισε τον Ναδάλ από τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ απέκλεισε στον προημιτελικό του Monte Carlo Masters τον Ράφα Ναδάλ, νικώντας με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2). Στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Μετά τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός συνέχειας Monte Carlo Masters τέθηκε και ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αποκλείστηκε στον προημιτελικό του τουρνουά από τον Αντρέι Ρούμπλεφ.



Ο Ρώσος, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε του Ισπανού με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-2), πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Κάσπερ Ρουντ (Νο27). Ο Νορβηγός τενίστας απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου Φάμπιο Φονίνι, επικρατώντας στον μεταξύ τους προημιτελικό με 2-0 (6-4, 6-3).

Στον προημιτελικό Ρούμπλεφ-Ναδάλ, ο Ρώσος πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 6-2. Στο δεύτερο σετ έφτασε κοντά στο να «καθαρίσει» τη νίκη, αφού προηγήθηκε με 4-2, αλλά ο Ισπανός ανέβασε την απόδοσή του και παίρνοντας όλα τα επόμενα γκέιμ έφτασε στο 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1. Στο τρίτο σετ ο Ρούμπλεφ έγινε ξανά ο κυρίαρχος στο κορτ και έφτασε στο 6-2 που του έδωσε τη νίκη.

Ο ημιτελικός Ρούμπλεφ-Ρουντ θα διεξαχθεί το Σάββατο (16/4) στις 16:30 και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον νικητή του πρώτου ημιτελικού (14.30) μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Ντάνιελ Έβανς.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x