Τένις

Η Σάκκαρη τρελάθηκε όταν έμαθε ότι ήταν στο ματς της ο Ανρί: «Ευτυχώς, δεν τον είδα, θα αγχωνόμουν»

Η Μαρία Σάκκαρη τρελάθηκε όταν έμαθε ότι ο Τιερί Ανρί παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της στο Roland Garros και, μιλώντας για ποδόσφαιρο, δήλωσε φανατική οπαδός του Ολυμπιακού.

Συζήτηση για... ποδόσφαιρο έκανε η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα του φετινού Roland Garros.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έμαθε από τους δημοσιογράφους ότι παρακολούθησε ζωντανά το παιχνίδι ο Τιερί Ανρί και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, ενώ μεταξύ άλλων, ανέφερε πως είναι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού:

«Δεν τον είδα, πού καθόταν; Είναι θρύλος στο άθλημα. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο γιατί είμαι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού. Δεν ήταν στην Εθνική Γαλλίας όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Euro το 2004; Ήταν. Έχω φανταστικές αναμνήσεις από αυτό, παρότι ήμουν μόλις 9 ετών, δεν θα τις ξεχάσω ποτέ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Παρακολούθησα το ντοκιμαντέρ για τον προπονητή της Ελλάδας πρόσφατα (σ.σ. Ότο Ρεχάγκελ) και υπήρχαν αρκετά στιγμιότυπα από το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία. Είμαι σίγουρη ότι τον είδα. Προφανώς και σέβομαι κάθε αθλητή στον κόσμο. Είχε μια φανταστική καριέρα. Ευτυχώς δεν τον είδα, γιατί θα αγχωνόμουν ακόμα περισσότερο αν γνώριζα ότι με βλέπει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x