Τένις

Σάκκαρη: «Θα τύχει να χάσω από χαμηλού ranking παίκτριες, εδώ με κράζουν που χάνω τελικούς από top»

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για αποκλεισμούς από Roland Garros και Rome Masters, τονίζοντας πως τα... ακούει ακόμα και όταν χάνει από παίκτριες top επιπέδου.

Ιδιαίτερα απογοητευμένη εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Roland Garos με ήττα από την Καρολίνα Μούτσοβα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια τόνισε τη δυσκολία του ματς, αλλά και το... κράξιμο που ακούει, ακόμα και όταν χάνει από τις παίκτριες του κορυφαίου επιπέδου.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη κλήρωση εξ αρχής, ήταν η πιο δύσκολη unseeded παίκτρια που θα μπορούσε να μου τύχει, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, είμαι μία παίκτρια με επίπεδο υψηλό, θα μπορούσα να έχω βρει περισσότερες λύσεις στο γήπεδο, να είχα αντιμετωπίσει λίγο το άγχος καλύτερα. Είναι λίγο φρέσκο όλο αυτό και είναι δύσκολο να δω τι πήγε ακριβώς στραβά. Είχα ένα καλό ξεκίνημα», ανέφερε στο Eurosport.

Για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της, είπε: «Δεν μπορώ να πω πολλά για το μέλλον, είναι φρέσκο, κάποιες μέρες ξεκούραση να ηρεμήσει το κεφάλι. Θα ξεκινήσω με τα γρασίδια, το πού ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Θα συνεχίσω τη σεζόν, όπως συνεχίζει με τα συγκεκριμένα τουρνουά. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω».

Όσο για τις ήττες στα δύο τελευταία τουρνουά: «Έχασα από την Βοντρούσοβα που έχει παίξει σε τελικό Grand Slam, αλλά έχει πέσει βαθμολογικά γιατί ήταν τραυματισμένη και πάλι η σημερινή παίκτρια, λόγω τραυματισμού έχει πέσει. Έχει παίξει ημιτελικά, προημιτελικά σε Grand Slam, έχει κερδίσει τοπ παίκτριες. Σίγουρα θα τύχει να χάσω από πιο χαμηλού ranking παίκτριες μέσα στην χρονιά, αλλά εδώ όλοι με κράζουν που χάνω ημιτελικούς και τελικούς, που χάνω από top παίκτριες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x