Τένις

Παραδόθηκε στην Μούτσοβα και αποχαιρέτησε το Roland Garros από τον πρώτο γύρο η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στην πρεμιέρα της στο Roland Garros και γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από την Καρολίνα Μούτσοβα (0-2 σετ).

Βρέθηκε σε κακή μέρα, παραδόθηκε στη Μούτσοβα και αποχαιρέτησε από νωρίς το Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη (0-2 σετ).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνώρισε τη ήττα από την Τσέχα και πλέον μένει εκτός του γαλλικού Όπεν, από τον πρώτο γύρο. 6-7 και 5-7 τα δύο σετ, με την Σάκκαρη να δέχεται break σε τέσσερα games.

Μάλιστα, είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Μούτσοβα πετά πρόωρα εκτός το Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης, η οποία απειλείται πλέον από το να μείνει εκτός της κορυφαίας δεκάδας στο WTA.

Το ματς

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυνατά και μετά το 1-0, έκανε αμέσως το break στη Μούτσοβα για το 2-0. Η Τσέχα ανέβασε την απόδοσή της και στο 5ο game ήταν αυτή που έσπασε το σερβίς της αντίπαλής της, για το 3-2, το οποίο υπερασπιζόμενη το δικό της έκανε το 3-3, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία το παιχνίδι.



Η Ελληνίδα τενίστρια πήρε δύσκολα το 7ο game για το 4-3, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη και στο επόμενο για το 4-4. Στο 11ο game η Μούτσοβα έκανε ξανά το μπρέικ, με την Σάκκαρη να απαντά για το 6-6 και το παιχνίδι να πηγαίνει στο τάι μπρέικ. Εκεί, η Τσέχα αθλήτρια ήταν ανώτερη και πήρε το πρώτο σετ με 7-6 (5).

Το Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης φάνηκε να μην επηρεάζεται και ξεκίνησε με μπρέικ στο δεύτερο σετ. Ωστόσο, η Μούτσοβα βρήκε γρήγορα τα πατήματά της και στο 4ο game έκανε αυτή το μπρέικ για το 2-2, ενώ έλειψε με δυσκολία έκανε και το 3-2, με τη Σάκκαρη να πιέζει ασφυκτικά. Τα επόμενα games δεν αποτέλεσαν πρόβλημα για την εκάστοτε server, με την καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια να δείχνει σημάδια αδυναμίας, αλλά να κατακτά το 10o game για το 5-5.

Η Μούτσοβα, όμως, ήταν αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι και αρχικά έκανε το 6-5 και παίζοντας εξαιρετικό τένις έκανε και το 7-5, φτάνοντας στη νίκη με 2-0 σετ.

Τα σετ (0-2): 6 (5)-7, 5-7

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x