Την πιο δύσκολη αποστολή της μέχρι τώρα στη Ντόχα έχει μπροστά της η Μαρία Σάκκαρη (Νο52), καθώς στα προημιτελικά του 1000αριού του Qatar Open θα βρεθεί απέναντι στην Ίγκα Σβιόντεκ (Νο2) (12/02, 15:10).
Η 24χρονη Πολωνή εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «8» επικρατώντας της Ντάρια Κασάτκινα με 2-1 σετ (5-7, 6-1, 6-1). Παρότι έχασε το πρώτο σετ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στη συνέχεια και κυριάρχησε πλήρως, δείχνοντας γιατί παραμένει μία από τις πιο σταθερές δυνάμεις του tour.
Η μεταξύ τους αναμέτρηση θα είναι η όγδοη, με τη Σβιόντεκ να προηγείται 4-3 στο head-to-head, έχοντας μάλιστα τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς απώλεια σετ. Μάλιστα, οι δύο από αυτές ήρθαν στη Ντόχα (2022, 2025)!
Από την πλευρά της, η Σάκκαρη προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στη Βαρβάρα Γκράτσεβα, την οποία νίκησε με 7-6(3), 6-0, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει της μεγάλης πρόκλησης.
Διαβάστε Επίσης
Αθανασίου: «Καμπανάκι η εικόνα, όχι μόνο ο αποκλεισμός» Έβαλε πλώρη για το 9ο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ - Για πρώτη φορά με τον ΟΦΗ σε τελικό Ανώτερος ΠΑΟΚ με άστρο Χατσίδη, νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό και έφυγε για τελικό! Η κεφαλιά-κανονιά του Λαμπρόπουλου και οι φάσεις του Λεβαδειακού: Τα highlights από την πρόκριση του ΟΦΗ! Κόντης: «Βαριά φανέλα ο ΟΦΗ, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και το αξίζαμε - Τι να πω για την αυταπάρνηση αυτών των παιδιών;» Τρίτη επαρχιακή ομάδα στην ιστορία ο ΟΦΗ με δύο συνεχόμενους τελικούς Κυπέλλου Δεύτερη σερί παρουσία και τέταρτη συνολικά σε τελικό Κυπέλλου για τον ΟΦΗ! Παπαδόπουλος: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να σκοράρουμε - Μπορούμε να κρατήσουμε τον κόσμο με το ποδόσφαιρό μας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






